cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Afbeeldingen bij producten

Afbeeldingen bij producten

Hallo,

 

Ben nieuw op dit forum en nieuw met Magento, ga voor de zaak met Magento werken en heb Magento aan mijn prive site gekoppeld om er vast mee aan de slag te gaan. Het lukt mij niet om afbeeldingen aan een product te koppelen. Kan de afbeelding wel downloaden, de link wordt opgeslagen maar ik zie hem niet bij het product. 

Werk met Magent 1.9.4.4 en met Swissup+TM_Core en de bijbehorende template f001.

Ben benieuwd waar ik het moet zoeken.

 

Gr. Hans van Doorn

3 REPLIES 3

Re: Afbeeldingen bij producten

Hi @hans_van doorn 

 

If you are trying to import images in bulk following article will be helpful to you.

 

https://docs.magento.com/m1/ce/user_guide/store-operations/data-import-product-images.html

---
Problem Solved Click Accept as Solution!:Magento Community India Forum

Re: Afbeeldingen bij producten

Hans,

 

Heb je een re-index uitgevoerd en de cache vernieuwd na het uploaden van de afbeeldingen?

Staan de opties aangevinkt bij de afbeelding: base, small & thumbnail?

 

Tevens is het aan te raden met Magento 2 te gaan werken aangezien de support op Magento 1 in juni komt te veravllen.

 

Frank

Re: Afbeeldingen bij producten

Als u problemen hebt met het koppelen van afbeeldingen aan producten in Magento 1.9.4.4 en Swissup+TM_Core gebruikt met de sjabloon f001, zijn er een paar stappen die u kunt nemen om dit probleem op te lossen:
Controleer het uploaden van afbeeldingen: Zorg ervoor dat u de afbeeldingen uploadt naar het juiste product en dat de afbeeldingen met succes zijn geüpload. Zorg ervoor dat u tijdens het uploaden het product hebt geselecteerd waaraan u de afbeelding wilt koppelen.
Herindexeren: Soms kunnen problemen met afbeeldingen worden opgelost door je Magento-winkel opnieuw te indexeren. Ga hiervoor naar het Magento Admin Panel, navigeer naar System > Index Management en herindexeer de benodigde indexen.
Cache: Wis de cache in Magento. Ga naar Systeem > Cachebeheer, selecteer alle cachetypes en spoel ze door. Dit kan helpen om de productafbeeldingen te verversen.
Template compatibiliteit: Controleer of de Swissup+TM_Core en de f001 template volledig compatibel zijn met uw versie van Magento (1.9.4.4). Soms kunnen conflicten tussen sjablonen en extensies problemen veroorzaken met productafbeeldingen. Zorg ervoor dat u versies van deze extensies gebruikt die compatibel zijn met uw Magento-versie.
Configuratie controleren: Controleer je Magento configuratie-instellingen met betrekking tot productafbeeldingen. Zorg ervoor dat de sjabloon en extensies die u gebruikt correct zijn geconfigureerd om afbeeldingen correct weer te geven.
Thema-instellingen: Als je een aangepast thema gebruikt, kunnen er specifieke thema-instellingen zijn die de weergave van afbeeldingen beïnvloeden. Controleer de thema-instellingen om te zien of er opties zijn met betrekking tot productafbeeldingen.
Conflicten met extensies: Schakel extensies van derden die de weergave van productafbeeldingen kunnen beïnvloeden uit of verwijder deze tijdelijk. Soms kunnen extensieconflicten de normale werking van Magento verstoren.
Database en serverbronnen: Zorg ervoor dat uw server over voldoende resources beschikt om de uploads van afbeeldingen te verwerken en dat uw database correct functioneert. Onvoldoende resources kunnen leiden tot problemen met het verwerken van afbeeldingen.
Als u na het volgen van deze stappen nog steeds problemen ondervindt, overweeg dan hulp te zoeken bij een Magento-ontwikkelaar of -consultant die meer specifieke begeleiding kan bieden voor uw installatie.
Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren van de Nederlandse taal, is 'Chatgpt Nederlands' een uitstekend platform om te verkennen.