cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems Login in Admin Panel

Problems Login in Admin Panel

i just started using magento co and installed the latest version in my local machine. But something is wrong with it, i view the front-End of the store but when i try to login in Admin Panel, it doesnt go to the dashboard, and doesnt even give me a response. So i went to check in my console network and i notice a "302 Found". (using chrome)

The strangest thing is when i use for example the firefox browser,i cant even view the admin login page, it gives me redirections problems.

I dont understand what is wrong, doest someone have a similar situation?

 

Configuration and details:

Site url: magendo.development

Site url admin: magendo.development/admin

Magento ver 2.0.5

Vanilla Instalation

PHP 5.6.3

Apache 2.4

Local Host;

Windows 10

 

DB: Core config data - http://i.imgur.com/S6TIvSy.png

VHost Configuration: 

 

 

<VirtualHost *:80>
    
    Define MAGENTO_ROOT "c:/development/magento"

    DocumentRoot ${MAGENTO_ROOT}

    ServerName magendo.development

    RewriteEngine On
    #LogLevel alert rewrite:trace8

    <Directory ${MAGENTO_ROOT}>
        AllowOverride all
        Allow from all
        Require all granted
   </Directory>

</VirtualHost>

 

3 REPLIES

Re: Problems Login in Admin Panel

There is an error in \Magento\Framework\Translate\Inline\Proxy. There are $subject & $isShared properties in this class but method __sleep() uses $_subject & $_isShared as names for the props. Just rename props in the __sleep() method (file vendor/magento/framework/Translate/Inline/Proxy.php):

 

    public function __sleep()
    {
        return ['subject', 'isShared'];
    }

Re: Problems Login in Admin Panel

The bug exists in version 100.0.7 of the "magento/framework" module. This issue is appear when composer is used for installation.

Re: Problems Login in Admin Panel

Hello,

I am new to magento. I meet the same issue after installing magento ee 2 on my local machine in WAMP. 

My domain is "dev.shop.com". I have modified Proxy.php but browser still display "Connection reset".

Here are logs in wamp/log/access.log:

 

127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:18 +0800] "GET /magento/admin/ HTTP/1.1" 302 -
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:23 +0800] "GET /magento/admin/admin/index/index/key/6798c7ab7405e718cd613911f973b5579da50012fb7f4401dbd8b800ca9156f2/ HTTP/1.1" 200 8355
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/_requirejs/adminhtml/Magento/backend/en_US/requirejs-config.js HTTP/1.1" 200 10405
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/requirejs/mixins.js HTTP/1.1" 200 7959
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/extjs/resources/css/ytheme-magento.css HTTP/1.1" 200 20530
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Theme/favicon.ico HTTP/1.1" 200 1150
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:31 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Theme/favicon.ico HTTP/1.1" 200 1150
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:31 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Theme/favicon.ico HTTP/1.1" 304 -
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:31 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Theme/favicon.ico HTTP/1.1" 304 -
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/requirejs/require.js HTTP/1.1" 200 82717
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/extjs/resources/css/ext-all.css HTTP/1.1" 200 71567
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:22:30 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/css/styles.css HTTP/1.1" 200 322602
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:03 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/fonts/opensans/light/opensans-300.woff2 HTTP/1.1" 200 17436
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:03 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/fonts/opensans/semibold/opensans-600.woff2 HTTP/1.1" 200 17980
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:03 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/backend/bootstrap.js HTTP/1.1" 200 2372
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:03 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/images/magento-logo.svg HTTP/1.1" 200 3726
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:03 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/js/theme.js HTTP/1.1" 200 15264
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:03 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/fonts/opensans/regular/opensans-400.woff2 HTTP/1.1" 200 17848
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:04 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/adminhtml/globals.js HTTP/1.1" 200 989
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:04 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery.js HTTP/1.1" 200 282944
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:04 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Catalog/catalog/product.js HTTP/1.1" 200 2257
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:04 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/translate.js HTTP/1.1" 200 1777
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:04 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery.cookie.js HTTP/1.1" 200 2208
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:05 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/mage.js HTTP/1.1" 200 2606
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:05 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/smart-keyboard-handler.js HTTP/1.1" 200 2152
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:05 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/requirejs/domReady.js HTTP/1.1" 200 4034
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:05 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/ie-class-fixer.js HTTP/1.1" 200 830
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:05 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery.tabs.js HTTP/1.1" 200 7918
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:05 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/apply/main.js HTTP/1.1" 200 2875
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:06 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/js/modal/confirm.js HTTP/1.1" 200 2570
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:06 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery-migrate.js HTTP/1.1" 200 16621
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:06 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery.storageapi.min.js HTTP/1.1" 200 6973
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:06 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery-ui-1.9.2.js HTTP/1.1" 200 450937
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:07 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/underscore.js HTTP/1.1" 200 52373
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:07 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/js/modal/modal.js HTTP/1.1" 200 13406
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:07 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/apply/scripts.js HTTP/1.1" 200 3446
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:07 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/requirejs/text.js HTTP/1.1" 200 4188
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:07 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/js/lib/key-codes.js HTTP/1.1" 200 437
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:07 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/template.js HTTP/1.1" 200 2177
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:08 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/templates/modal/modal-custom.html HTTP/1.1" 200 1425
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:08 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/templates/modal/modal-popup.html HTTP/1.1" 200 1449
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:08 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/loader_old.js HTTP/1.1" 200 6021
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:08 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/backend/form.js HTTP/1.1" 200 6094
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:08 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/templates/modal/modal-slide.html HTTP/1.1" 200 1613
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:09 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/backend/validation.js HTTP/1.1" 200 9972
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:09 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/backend/notification.js HTTP/1.1" 200 2351
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:10 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/Magento_Ui/js/modal/alert.js HTTP/1.1" 200 1262
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:10 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery.validate.js HTTP/1.1" 200 53874
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:10 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/mage/validation.js HTTP/1.1" 200 60452
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:10 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/jquery/jquery.metadata.js HTTP/1.1" 200 6226
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:08 +0800] "GET /magento/pub/static/adminhtml/Magento/backend/en_US/js-translation.json HTTP/1.1" 200 2
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:16 +0800] "POST /magento/admin/admin/index/index/key/6798c7ab7405e718cd613911f973b5579da50012fb7f4401dbd8b800ca9156f2/ HTTP/1.1" 302 -
127.0.0.1 - - [01/Jul/2016:10:23:19 +0800] "GET /magento/admin/admin/index/index/key/6798c7ab7405e718cd613911f973b5579da50012fb7f4401dbd8b800ca9156f2/ HTTP/1.1" 302 -

Any help would be appreciated!