cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Patch was applied/reverted successfully...But it wasn't

Patch was applied/reverted successfully...But it wasn't

I'm trying to install patch SUPEE-5944 on Magento version 1.9.1.1. The sh PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh command yields the results below. Note that the final message indicates that the patch was applied successfully, but I am not seeing the results that I am expecting in the applied.patches list (just a single line: -e 2016-01-29 04:02:29 UTC | SUPEE-5994 | CE_1.6.0.0 | v1 | _ | n/a | SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1.patch) with nothing below it. Furthermore, magereport indicates the patch is not installed. What am I doing wrong?

 

RESULTS:

PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 14: PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 127: not found
PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 14: PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 127: not found
PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 25: PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 0: not found
Checking if patch can be applied/reverted successfully...
PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 1: PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: --dry-run: not found
PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: 1: PATCH_SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1-2015-05-15-04-34-46.sh: -p0: not found
Patch was applied/reverted successfully.

 

 

3 REPLIES

Re: Patch was applied/reverted successfully...But it wasn't

My output of this patch looks like this in applied patches list:

2016-01-22 21:39:11 UTC | SUPEE-5994 | CE_1.6.0.0 | v1 | _ | n/a | SUPEE-5994_CE_1.6.0.0_v1.patch
patching file app/code/core/Mage/Authorizenet/controllers/Directpost/PaymentController.php
patching file app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Admin.php
patching file app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php
patching file app/code/core/Mage/Customer/Model/Customer.php
patching file app/code/core/Mage/Dataflow/Model/Convert/Parser/Csv.php
patching file app/code/core/Mage/ImportExport/Model/Export/Adapter/Csv.php
patching file app/code/core/Mage/Install/Controller/Router/Install.php
patching file app/code/core/Mage/Install/etc/config.xml
patching file app/code/core/Mage/Sales/controllers/Recurring/ProfileController.php
patching file downloader/Maged/Model/Connect.php
patching file downloader/Maged/View.php
patching file downloader/template/connect/packages_prepare.phtml
patching file downloader/template/messages.phtml
patching file get.php
patching file lib/PEAR/PEAR/PEAR.php
patching file lib/PEAR/PEAR/PEAR5.php
patching file lib/Varien/Io/File.php

Please not the patch must be in the directory with magento installation. My best practice for this patch was change permissions to 777 on .sh file, clear magento cache, then run the command as  sh PATCH_SUPEE*  this way you avoid any typos by using the wildcard * Hope this helps!

Re: Patch was applied/reverted successfully...But it wasn't

Hi, thanks for the reply. Turned out the issue was that I was using the sh command instead of the bash command to execute the shell script. It's working fine now.

 

Thank you!

Re: Patch was applied/reverted successfully...But it wasn't

Glad to hear you got it sorted @apptomgr, thanks for reporting back!

--

Community Manager, Magento
Problem solved? Click Accept as Solution!
Still stuck? Check out our documentation: https://magento.com/resources/technical