cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Billboard not uploading the 4th Image - Please help/Advice!

Billboard not uploading the 4th Image - Please help/Advice!

 Hello Community,

 

I'm having a bug on my billboard and wondering if anybody experienced the same. I installed Inferno Theme and my website is www.Blancdivoiredubai.com.

 

I have created a billboard with 4 rows/images (the landing page 3 boxes showing). All works well except for the 4th image, it never uploads. I chose the image and upload it but after it loads the image doesn't show anything.

 

Its really frustrating. here is a screenshot: https://prnt.sc/gwsqf2

 

Does anyone have any advice or tips what might be the issue. Image size was good, and flushed the cache a couple of times.

 

Thank you,

Asayaf

3 REPLIES

Re: Billboard not uploading the 4th Image - Please help/Advice!

Hi @asayaf,

 

Can you check the Magento's system.log and ecxeption.log files? Also take a look at the webserver error log, maybe there's some useful information there too.

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Billboard not uploading the 4th Image - Please help/Advice!

Hi Damian,

 

I'm super new to magento and not sure where to search for that.

 

Regards,
A

Re: Billboard not uploading the 4th Image - Please help/Advice!

Hi @asayaf,

 

system.log and exception.log are placed on:

 

/path/to/your/magento/instance/var/log

But maybe you should get the logs activated first.

 

Área de trabajo 1_001.pngEnable Magento's logs

 

 

Aftar that param is enabled you'll be able to see content into the log files if something is wrong.

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"