cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Browse button doesn't work

SOLVED

Browse button doesn't work

Hi everyone

I'm on a ver. 1.9.3.1 Magento store with a smartwave Porto theme.

I noticed that the brows button for the product image doesn't work at all. Nothing is happening when i click on it.

I read many solutions on the web and in this forums (like deleting medi folders) but it doesn't work.

Some help would be very appreciated.

Thank you

Regards

 

Miran

7 REPLIES

Re: Browse button doesn't work

Hi @lemiran,

 

Since Porto theme is a paid extension, did you tried to get official support?

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Browse button doesn't work

Hi @Damian Culotta

Thank you for your reply.

Do you think it' s template problem?

 

I just checked it, i had an old local installation (with porto theme) and the browse button is working.

I'm on php7 on both local and online servers...

Re: Browse button doesn't work

The easy/faster way to be sure if the problem is on your theme is to change the design to the default (RWD) and try again.

 

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Browse button doesn't work

Hi again @Damian Culotta

I tried without my theme but the problem is still there.

I checked with other browers and ios (mac and pc)...

 

Miran

Re: Browse button doesn't work

Can you share a public url to check those buttons?

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Browse button doesn't work

Goodmorning @Damian Culotta

I can let you an admin access if you want... In a private message?

Re: Browse button doesn't work

Hi everyone

Thanks to @Damian Culotta i found the solution, my

 

> js/mage/adminhtml/uploader

had a permission issue, i put 755 and now the uploader works well.

 

Miran