cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

My site broke after installing new theme

My site broke after installing new theme

Does anyone know how to fix this?

 

My web store broke after installing a new theme, but the error persists after changing the theme back to default.

 

This is the error displayed when visiting the site:

Notice: Undefined index: catalog.topnav  in /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php on line 460

#0 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(460): mageCoreErrorHandler(8, 'Undefined index...', '/home/havhokere...', 460, Array)
#1 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(472): Mage_Core_Model_Layout->createBlock('page/html_topme...', 'catalog.topnav')
#2 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(239): Mage_Core_Model_Layout->addBlock('page/html_topme...', 'catalog.topnav')
#3 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(205): Mage_Core_Model_Layout->_generateBlock(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element), Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#4 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(206): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#5 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(206): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#6 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(206): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#7 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(344): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks()
#8 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Cms/Helper/Page.php(113): Mage_Core_Controller_Varien_Action->generateLayoutBlocks()
#9 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Cms/Helper/Page.php(52): Mage_Cms_Helper_Page->_renderPage(Object(Mage_Cms_IndexController), 'home')
#11 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(418): Mage_Cms_IndexController->indexAction()
#12 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(250): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('index')
#13 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(172): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#14 /home/havhokeren/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(354): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#15 /home/havhokeren/public_html/magento/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#16 /home/havhokeren/public_html/magento/index.php(89): Mage::run('', 'store')
#17 {main}

 

Version: 1.9.1.1

 

2 REPLIES

Re: My site broke after installing new theme

Hi @Virtus119,

 

Did you fixed the problem? I can't see the error.

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: My site broke after installing new theme

@Damian Culotta 

 

No, the error is still there, but I turned off error reporting so that it doesn't show.

 

Thanks.