cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Urgent help needed: Slider Banner Image LINKS not working

Urgent help needed: Slider Banner Image LINKS not working

 

Hi there,

 

I'm looking after a site for a friend and trying to link the sliding images on the homepage to a URL but it does not appear to be working. The static image blocks are linking fine but I can't get rotating ones to work. This has been an issue for sometime now and I really need to get it sorted, any help is appreciated.

 

Thank you.

 

See below links to screenshots of CMS>Static Block> Sliders coding.

url=https://postimg.org/image/b22fpz781/][img]https://s24.postimg.org/b22fpz781/Slider_1_Screen_shot_2.p...]

[url=https://postimg.org/image/64ov4v58x/][img]https://s24.postimg.org/64ov4v58x/Slider_1_Screen_shot_1.p...]


[url=https://postimage.org/]image upload no limit[/url]

 

Slider_1 - Screen shot 2.pngSlider_1 - Screen shot 1.png

3 REPLIES

Re: Urgent help needed: Slider Banner Image LINKS not working

Apologies, I don't think the links are working for me Smiley Sad

 

Here is a link to a gallery with both screen shots in them (definitely working!)

https://postimg.org/gallery/1zjizbin2/

 

Thanks

Dee

Re: Urgent help needed: Slider Banner Image LINKS not working

Hi @Neirds,

 

Are you using some specific module for slider or is html+javascript code inside the cms page?

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Urgent help needed: Slider Banner Image LINKS not working

Thanks so much for coming back to me Damian, a friend managed to figure it out for me! Phew!