cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

> Wrong attribute set ID Error, entire site is down...

> Wrong attribute set ID Error, entire site is down...

I'm having a horrible time trying to figure out this problem.

 

I installed some files on my working magento site (for a new theme) and the site stopped working (giving me the error below) upon trying to restore from a backed up version my database backup from magento was corrupted so I can't resolve the problem by going backwards, I can only go forward.

 

I literally have no clue what to do, I feel like I lost this entire site, any help or pointing me in the right direction would be REALLY REALLY appreciated.

 

a:5:{i:0;s:182:"Error in file: "/var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/local/Smartwave/Filterproducts/sql/filterproducts_setup/mysql4-install-0.1.0.php" - Wrong attribute set ID";i:1;s:1156:"#0 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(645): Mage::exception('Mage_Core', 'Error in file: ...')

#1 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(421): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb('install', '', '0.1.0')

#2 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(327): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_installResourceDb('0.1.0')

#3 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(235): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()

#4 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(417): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()

#5 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(343): Mage_Core_Model_App->_initModules()

#6 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)

#7 /var/www/vhosts/onestopwaterwarehouse.com/httpdocs/index.php(87): Mage::run('', 'store')

#8 {main}";s:3:"url";s:1:"/";s:11:"script_name";s:10:"/index.php";s:4:"skin";s:7:"default";}
2 REPLIES

Re: > Wrong attribute set ID Error, entire site is down...

Any solution yet?

Really frustrating...

Re: > Wrong attribute set ID Error, entire site is down...

Hi @RickSnackers,

 

Can you explain a little bit how you got the error?

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"