cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with custom block and Magento Enterprise

Issue with custom block and Magento Enterprise

I have a custom block that I'm using to display a featured category on cms pages. Everything is working fine on my local machine (ver. 1.9.2.2) but when I upload to the server (ver. 1.14.2.1) it's not show any products.

 

app/design/frontend/themename/default/template/custom/featured-product.phtml

<?php
$_categoryId = $this->getCategoryId();

$_sortOrder = $this->getData('sortOrder') ?: "ASC";
$_sortBy = $this->getData('sortBy') ?: "price";
$_maxCount = $this->getData('max') ?: 20;
$_blockLabel = $this->getData('label');

$_productCollection = Mage::getModel('catalog/category')->load($_categoryId)
  ->getProductCollection()
  ->addAttributeToSelect('*')
  ->addAttributeToFilter('status', 1)
  ->addAttributeToFilter('visibility', 4)
  ->setOrder($_sortBy, $_sortOrder);
?>

<?php echo $_categoryId; ?>

<!-- processing php/html -->

This is how I'm calling it from the cms page:

{{block type="core/template" category_id="46" label="Audio" template="custom/featured-product.phtml" }}

 

It's echoing the $_categoryId out correctly, and I've verified that the category has products in it.

 

I must be missing something really simple! Any ideas what could be wrong?

2 REPLIES

Re: Issue with custom block and Magento Enterprise

Hi @NateW

 

Is your Magento 1.14.2.1 is patched with SUPEE-6788 patch? If yes then you have to white list your custom block. (System >permission>blocks)

---
Problem Solved Click Accept as Solution!:Magento Community India Forum

Re: Issue with custom block and Magento Enterprise

Thanks so much for looking at this! I've really been struggling with it.

 

It must not be because patched because I don't see a 'blocks' section in System->Permission.

 

Any other ideas why it's not showing up?