cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Couple of Issues after updating

Couple of Issues after updating

So took our pending to go live site and updated several times.  Being an idiot I checked the basics (store pulled up) but didn't check the details.  Now we have two issues:

 

1.  All the product prices vanished.

 

2.  Prior to products vanishing, and still, can put products in cart, hit check out, but once I get to billing info the continue button doesn't work anymore.  Can be pushed but doesn't do anything.  Would really appreciate some help.

10 REPLIES

Re: Couple of Issues after updating

Hi @Zoomnbyu,

 

Can share a public URL to test those behaviors?

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Couple of Issues after updating

Happy to.

 

clslaundry.com/clslaundry.com/cls

 

Re: Couple of Issues after updating

The cricket echos are deafening in here.

Re: Couple of Issues after updating

Hi @Zoomnbyu,

 

What's the result of reindexing?

What is happening if you change the design to RWD?

 

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Couple of Issues after updating

Damian, thank you for reply.

 

Re-indexing didn't change anything.

 

Back to being stupid (maybe just ignorant) here but believe we're in default.  Under config/design current package name is accessshop.  Doesn't give me an option or drop down to change.  

Re: Couple of Issues after updating

Hi @Zoomnbyu,


System -> Desing isn't intended to set the design (but it will work). This feature is, basically, to set temporary design changes.

Now, if you go there do you see something like this?

Área de trabajo 1_002.pngDesign configuration

 

 

I was talking about the RWD/Default but if you don't have that option maybe you can try, just for test, with base/default.
I want to know if the price problem is related with the core or the theme.

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Couple of Issues after updating

Same result under default and accessshop.  Also if I go to catalog ->products no pricing info in table.  Assuming either gone from db or not reading db correctly?

Re: Couple of Issues after updating

Well, it seems you have a problem with the data (something related with the price attribute and/or modules that calculates price).

Maybe you will need to get qualified support to check what is happening there.

--
If you've found one of my answers useful, please give "Kudos" or "Accept as Solution"

Re: Couple of Issues after updating

Damain,

Appreciate your trying.  Thank you.