cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Product Image Uploader broken in 1.9.3

SOLVED

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3


@nav33d wrote:

Dear I follow all steps describe in Security-Patches/SUPEE but I am only able to enable the browse and upload button,  as I click on upload image, it shows that image is uploaded but after that it disappear not moved to above images gallery, it's look like image is not actually uploaded.


I have the exact same problem as the above poster.  Image is uploaded, shows in admin as it had been uploaded, but then it magically disappears.  This is with 1.9.3.2.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

You can try these solutions as the first one helped me with the same issue after upgrading to 1.9.3.2 also the 2nd one helped with another 1.9.2 version site which was using CreareSEO

https://community.magento.com/t5/Security-Patches/SUPEE-8788-Solutions-to-Different-Problems/m-p/525...

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

https://github.com/adampmoss/CreareSEO/pull/78/files

 

This worked to show images on grid with CJM Color Selector Plus.

 

To fix upload, I also updated the file js/cjm/colorselectorplus/product-update.js 

 

Comment this line > this.uploader.removeFile(item.id);

 

Thank you.

 

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

De mon côté rien a change l'erreur apparait toujours,

SyntaxError: expected expression, got ',' 'media_gallery_content', , {"image":{"label":"Base Image ","field":"product[image]"}

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

i have the same issue and it didnt fix for me.

Using 1.9.3.3. Please help

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Thank you for the solution. It solved the problem.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

I had the problem that images are stuck at upload, switching back to PHP 5.7 fixed the error. I am not sure why as I am running another magento site on PHP 7 without a problem.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Go to path
app/design/adminhtml/default/indent/template/catalog/product/helper/gallery.phtml

 

Comment Script
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
var <?php echo $_block->getJsObjectName(); ?> = new Product.Gallery('<?php echo $_block->getHtmlId() ?>', <?php if ($_block->getElement()->getReadonly()):?>null<?php else:?><?php echo $_block->getUploader()->getJsObjectName() ?><?php endif;?>, <?php echo $_block->getImageTypesJson() ?>);
//]]>
</script>

 

Add Script
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
var <?php echo $_block->getJsObjectName(); ?> = new Product.Gallery('<?php echo $_block->getHtmlId() ?>', <?php if ($_block->getElement()->getReadonly()):?>null,<?php else:?><?php if ($_block->getUploader()->getJsObjectName()):?><?php echo $_block->getUploader()->getJsObjectName() ?>,<?php endif;?><?php endif;?> <?php echo $_block->getImageTypesJson() ?>);
//]]>
</script>

Highlighted

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Same for me with Magento 1.9.2.4 / patch SUPEE 8788 and Aitoc_Aitpermissions extension.

 

The file to update is app/design/adminhtml/default/default/template/aitpermissions/gallery.phtml

https://github.com/adampmoss/CreareSEO/pull/78/files

 

Please note that the extension has been updated (compatible with Magento 1.9.3 / SUPEE-8788 patch) with the version 2.11.2 (I have the 2.11.1) and this issue should be fixed with the upgrade in 2.11.2

https://www.aitoc.com/en/magentomods_advanced_permissions.html