cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Product Image Uploader broken in 1.9.3

SOLVED

Product Image Uploader broken in 1.9.3

Hi,

I'm having issues in the backend with 2 sites that were upgraded from 1.9.2.4 to 1.9.3. 

Images appear fine in the front end for existing products, if I try to view them in the back end there are no images listed in the Product Information section. 

The browser console has logged: 

SyntaxError: expected expression, got ','

I noticed that line has missing properties for media_gallery_content

var media_gallery_contentJsObject = new Product.Gallery('media_gallery_content', , {"thumbnail":{"label":"Thumbnail ","field":"product[thumbnail]"},"small_image":{"label":"Small Image ","field":"product[small_image]"},"image":{"label":"Base Image ","field":"product[image]"}});


Is anyone else having this issue?

17 REPLIES

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

same here after applying patch for 1.9.2.4

 

I then tried to full upgrade but still get same issue

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Same issue here after a upgrade to 1.9.3

I found out it's because the Creare SEO extension is overiding the new image uploader. There's a patch available here:

https://github.com/adampmoss/CreareSEO/pull/78/files

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

I also experienced this issue with a store after upgrading to Magento 1.9.3.0 whereby the frontend images load fine but the magento admin images were missing.

 

The issue was the same but in my case it was down to the CJM/ColorSelectorPlus extension, the following fix should do the trick but the file to update would be app/code/local/CJM/ColorSelectorPlus/blocks/Adminhtml/catalog/product/helper/gallery.phtml

 

https://github.com/adampmoss/CreareSEO/pull/78/files#diff-0496ceab82e51dcadccb8a23074fbe17L97

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

After spending a lot of time yesterday looking into this problem with no luck, I can gratefully confirm that this has fixed my problem.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Sorry for the double post but unfortunately this has not completely fixed it for me. I can now see existing images but when I try to upload a new image it doesn't seem to work. If anyone can help shed some light on this I would greatly appreciate it.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Sorry for the third post, can confirm it's actually fixed it my bad.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Also for issues regarding the Image Uploader please see

Different Solutions SUPEE-8788

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

Dear I follow all steps describe in Security-Patches/SUPEE but I am only able to enable the browse and upload button,  as I click on upload image, it shows that image is uploaded but after that it disappear not moved to above images gallery, it's look like image is not actually uploaded.

Re: Product Image Uploader broken in 1.9.3

I can confirm this issue on 1.9.3.2. Is there a fix?

 

The exact error we get is:

Uncaught SyntaxError: Unexpected end of JSON input
at JSON.parse (<anonymous>)
at String.parseJSON [as evalJSON] (prototype.js:725)
at klass.initialize (product.js:50)
at klass (prototype.js:101)
at 946b53c…:2261
parseJSON @ prototype.js:725
initialize @ product.js:50
klass @ prototype.js:101
(anonymous) @ 946b53c…:2261

 

AND


prototype.js:833 Uncaught TypeError: Cannot read property 'evaluate' of undefined
at klass.createImageRow (product.js:145:33)
at klass.<anonymous> (product.js:132:22)
at prototype.js:391:23
at prototype.js:830:18
at Array.forEach (native)
at Array.each (prototype.js:829:12)
at klass.updateImages (product.js:130:21)
at klass.handleUploadComplete (product.js:121:14)
at klass.<anonymous> (product.js:45:22)
at HTMLDocument.<anonymous> (prototype.js:391:23)