cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Broken Page after switching to production mode

SOLVED
Highlighted

Broken Page after switching to production mode

Hi,

 

I hope someone can point me into the right direction:

Since I switched my Magento 2.2 to production mode, the pages are broken, it seems that no template is used. I use Smartwave/porto.

It seems that Porto is using two different localisations (de_DE and en_US).

 

Page looks like this:

Unbenannt.jpg

4 REPLIES

Re: Broken Page after switching to production mode

Hi @kornblumenapo,

 

 

Have you reviewed the directory permissions on your server? Specifically, the /pub and /var folders.

 

Here you have the official documentation about the directory permissions in Magento 2:

http://devdocs.magento.com/guides/v2.2/install-gde/prereq/file-system-perms.html

 

 

Best regards.

Gabriel

If my answer was useful, please give "Kudos" to this post.
If my answer helps you to resolve the problem, click on "Accept as Solution".

Re: Broken Page after switching to production mode

Dear Gabriel,

 

tried that several times without any changes. Smiley Sad

Re: Broken Page after switching to production mode

So far I found, that there are references to http://wwww.meineapo.at/pub/static/version1521011805/frontend/Smartwave/porto/de_DE/mage/calendar.cs...

 I get a 404 for eg. this file

Actually there are no directories in the de_DE directory, but all files referred to are in en_US.

Any idea how this could happen and why de_DE is empty and not fully compiled?

 

Re: Broken Page after switching to production mode

Found the soultion *aargh*

 

https://magento.stackexchange.com/questions/160474/magento2-wrong-path-of-static-contents

Store -> Configuration -> Developer -> Static Files Settings -> Sign Static Files