cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Admin Product Catalog not updating after changes to products

Admin Product Catalog not updating after changes to products

 Hi,

When I make changes to a product for items that are shown in the Product Catalog List in the Admin view, the same items do not update.

This seems to be true for Name, SKU, Price, Quantity, Status.

 

In the example here, the product shown has a different name and shows as enabled in the product list but when you click, it shows the name I want it to show on the front end and that it is disabled?

 

What can be causing this? Is there an additional index or cron job I am missing?

 

I have tried cache:clean cache:flush and indexer:reindex but nothing makes it update.

 

Any help welcomed.

 

Screen Shot 2017-02-27 at 5.01.05 PM.png

 

 

Screen Shot 2017-02-27 at 5.05.32 PM.png

 

 

 

 

5 REPLIES

Re: Admin Product Catalog not updating after changes to products

Sorry - I should also note that it is not updating the product title on the front end as well when enabled.

 

Screen Shot 2017-02-27 at 5.12.09 PM.png

Re: Admin Product Catalog not updating after changes to products

Also finding this issue myself with a site in Production Mode (2.1.3 patched). The homepage does not reflect the updated changes (name, price etc) despite cache clear and reindex. 

Re: Admin Product Catalog not updating after changes to products

I have the same issue. Found a possible work around. On the product page unselect the default website, save the product, reselect the default website, resave the product.  Then refresh the admin product catalog page, and verify that the listings updated on the grid. I have product updates set to on update under configuration. This caused the items to all update to the current information, and to display correctly in the store front.

Re: Admin Product Catalog not updating after changes to products

Thanks for the workaround but does any body know how to permanently fix this?

Re: Admin Product Catalog not updating after changes to products


@marepomanawrote:

Thanks for the workaround but does any body know how to permanently fix this?


Hi, did you find out? I'm also struggling with this problem. Thanks!