cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CSS in Admin panel not working after changing web settings

CSS in Admin panel not working after changing web settings

Hi

I was following this guide set up ssl in my store

https://www.mageplaza.com/kb/how-to-enable-ssl-in-magento-2.html

I followed the steps 

use secure urls on store front - change to yes

and

use secure urls in admin - change to yes

and now the backend does not appear to be working properly, it is not pulling through the css.

I have tried changing it back through the admin panel looking the way it is but the save config button does not appear to be working.

 

Any advice would be greatly appreciated.

5 REPLIES

Re: CSS in Admin panel not working after changing web settings

Could you run below command and check,

php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento setup:static-content:deploy -f
php bin/magento setup:di:compile
php bin/magento indexer:reindex
php bin/magento cache:flush
If Issue Solved, Click Kudos/Accept As solutions.

Re: CSS in Admin panel not working after changing web settings

Hi,

 

Thank you for your response i wouldnt have a clue where to even put that to be honest.

Sorry could you advise.

 

I also had this message from my hosting provider -

 

The admin page doesn't load the CSS as the page contains mixed HTTP and HTTPS content - screenshot

You'll have to make sure all the URLs will be updated to HTTPS in Magento database.

 

I have been looking into this doccumentation he reccomended 

https://www.siteground.com/kb/how_to_configure_magento_to_work_with_a_new_domain/

 

but can not find core_config_data table

 

Please can you advise

 

Thank you

 

 

 

Re: CSS in Admin panel not working after changing web settings

You get core_config_data table from database.

You first need to login your database with your credentials.

Find core_config_data table and then check for your 

web/unsecure/base_url

web/secure/base_url

entry in table.

If Issue Solved, Click Kudos/Accept As solutions.

Re: CSS in Admin panel not working after changing web settings

Thank you I have found these what do i do next

Re: CSS in Admin panel not working after changing web settings

You have to check for 

web/unsecure/base_url

web/secure/base_url

both field have url value contains https:// or not. if not set https;// for both field value.

If Issue Solved, Click Kudos/Accept As solutions.