cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with production mode

SOLVED

Problem with production mode

Hi everyone!

 

I'm having trouble putting magento 2.2.4 into production mode.
Soon after installing magento 2 and setting up the basic setup, I try to put it into production mode. After the compilation was completed, my store looked like this:


1.jpg

I don't know how to solve it! I tried several things that I found in the forum without success.

5 REPLIES

Re: Problem with production mode

Hi @raphaloi

 

Looks like your screenshot is not visible to us !

 

Still you required to run content deploy . so kindly run below command and then check !

 

 

php bin/magento setup:static-content:deploy -f 
php bin/magento cache:clean
php bin/magento cache:flush

It will works !

if issue solved,Click Kudos & Accept as Solution

Re: Problem with production mode

Thanks for the help, but it did not work = ( I tried several times solutions similar to this one. My store was "raw" does not load any image and / or css. but if I go back to the default or developer mode, it works normally.

Re: Problem with production mode

Hi @raphaloi

 

i understand ! still 3 things you need to check

 

first is .htaccess file is there in root folder ?

 

second is your pub directory have writable permission ? 775 at least ?

 

Third are you using any other language expect English ?

 

 

if issue solved,Click Kudos & Accept as Solution

Re: Problem with production mode

Worked. Thank you so much!

Re: Problem with production mode

Glad to know that you have resolved your issue !! Happy to help and keep helping Smiley Happy
if issue solved,Click Kudos & Accept as Solution