cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Updated from 2.4 to 2.4.3 now site is only text...

Updated from 2.4 to 2.4.3 now site is only text...

Have managerd to update Magento 2.4 instance to 2.4.3 via composer. (no easy feat).

 

For some reason the update removed the htaccess file. but was able to replace it with backup from earlier store. However front end and back end are now only displaying text only links, no theme or media, no product images, and store admin and config only partly work (acual config pages do not display).

 

Have rewritten folder permissions

find . -type f -exec chmod 644 {} \;

find . -type d -exec chmod 755 {} \;

find ./var -type d -exec chmod 777 {} \;

find ./pub/static/ -type d -exec chmod 777 {} \;

 

Have flushed cache

rm -rf var/cache/*
rm -rf var/page_cache/*
rm -rf var/generation/*

Have run

php bin/magento setup:upgrade

Have also:

php bin/magento setup:di:compile
php bin/magento indexer:reindex

Have changed server modes, from default to production several times.

Site compiles all ok no errors, runs through static deployment fine. 

 

But the site still looks like a turd, what am I missing ?

 

(Previously posted in the installation forum)

2 REPLIES 2

Re: Updated from 2.4 to 2.4.3 now site is only text...

You need to check the below things:

 

First, the domain should be located in the Magento_root/pub directory, not the Magento_root directory.

Second, check mod_rewrite module is enabled or not. it should be enabled.

 

Third, Run the below MySQL query into the database:

INSERT INTO core_config_data (scope, scope_id, path, value) VALUES ('default', 0, 'dev/static/sign', '0');

Re: Updated from 2.4 to 2.4.3 now site is only text...

Hi @smells_like_wee,

 

Greeting!

 

I think this occurred due to CSS and JS loading issues. If you have attached your output Screenshot, then it will be easy for me to solve the issue. But run the following command. This will surely work. 

php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento setup:static-content:deploy -f
php bin/magento indexer:reindex
php bin/magento cache:flush

Your CSS and JS are not loading, so you need to run the deploy command. 

 

Hope this will help you.

If not, feel free to contact me.

 

Solved?

Click KUDOS and accept as a solution.

Thank you!