cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

Hi,

 

I have successfully upgraded to 2.2.0. But the websetup wizard is not opening at all.

 

It is getting stuck like this http://prntscr.com/gqyuw2

5 REPLIES

Re: Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

Did you find a fix for this? This has occurred on 2 separate Dev sites I've tried to upgrade today.

Craig - Founder of Digital Startup (Helping entrepreneurs build and grow their first online store)

Re: Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

same issue here, any resolve? 

Re: Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

Issue resolved itself for me. Turns out cron just needed a few more minutes to run and complete its setup, despite being told the setup had completed. Leaving it for 10 minutes or so (can't remember how long cause I was Googling an answer), when I went back both installations have fixed.

Craig - Founder of Digital Startup (Helping entrepreneurs build and grow their first online store)

Re: Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

Scratch that - It's a cookie issue. Just ran into the same problem again. Opening a session Incognito immediately fixed it. I would suggest completely clearing session cookies in your browser if you run into this again.

Craig - Founder of Digital Startup (Helping entrepreneurs build and grow their first online store)

Re: Upgraded to 2.2.0 from 2.1.9 (Web Setup Broken)

Ran into this issue as well. Using the incognito window with the URL:

 

http://www.shop.com/admin_xxxx/admin/backendapp/redirect/app/setup/

 

worked for me. In my fresh installation the whole web setup / extension manager link is missing from the System menu so using the above link format worked. 

 

Thanks for the easy fix DigitalStartup!