cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Checkout page not loading after installing stripe module

Highlighted

Checkout page not loading after installing stripe module

I am using Magento 2.3.4 . After stripe installation using composer receiving javascript error for 

Cannot load property of quoteData at Main.js .

 

7 REPLIES 7
Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

@radiantweb  Please check the below URL and check the solution if you are facing the same issue

 

https://stripe.com/docs/plugins/magento/troubleshooting

 

Hope this solution helps you!

 

If Problem Solved! Click Kudos & Accept as Solution!

Hope this helps you!
Problem Solved! Click Kudos & Accept as Solution!
Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

I tried with this solution. disabled js bundling. Still getting this issue.

Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

@radiantweb  Please check it on the network tab in the console browser. Also, check the server log error. 

 

Hope this solution helps you!

 

If Problem Solved! Click Kudos & Accept as Solution!

Hope this helps you!
Problem Solved! Click Kudos & Accept as Solution!
Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

Getting same error as mentioned in my question.

 

Thanks

Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

@radiantweb 

 

Please check below shared link if that can help you:

https://github.com/magento/magento2/pull/21432

https://github.com/magento/magento2/commit/dd5187bb2a8391b08c3ebfb715116ee85aedb125

Manish Mittal
https://www.manishmittal.com/
Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

I checked but it is already in domReady!.

and same as you given a both link. Still this error comes.

Highlighted

Re: Checkout page not loading after installing stripe module

Hey,

 

The error I got was not the same, but what I did was install the different version, for example in the first env I installed by composer and got the error then installed manually with no problems, in the second one, I thought the problem was with composer installation so I installed manually and got the same error had to install via composer, so I always needed to install, uninstall and install a different way to get the errors to disappear. 

Not much of a help but you can try.