To lokalne forum Magento przeznacozne jest dla wszystkich, chcących podyskutować po polsku o funkcjonalnościach i dodatkach do Magento specyficznych dla Polski.
Teraz to już od Was zależy jak aktywne i pomocne będzie to forum w wymianie wiedzy i doświadczeń.
Super e jest takie miejsce
Mam nadzieje, ze sie przyda
Pozdrazwiam
Mambo
Ale czy jeszcze żyje to polskie forum?
Tak chyba trochę jak zombi
Pytania wrzucaj lepiej prosto na grupy Fb, np. https://www.facebook.com/groups/865078723550805
Szkoda. Warto by reaktywować i wymieniać się doświadczeniami. Ja tam w tym jestem nowy ale z czasem też bym swoją cegiełkę dołożył.
Może to po prostu nie czas na "fora", są za bardzo staroświeckie w porównaniu z grupami wo social mediach? Żeby forum wsparcia żyło, musi być tu dużo osób, tego nie da się zrobić na siłę.
Masz rację ale dla mnie fora jednak mają sporą przewagę nad socjalmediami. Można tu spokojniej i w oderwaniu od prywatnych kont porozmawiać i pomagać sobie nawzajem. Ja założyłem konto na FB i zaraz mi się na łeb zwaliła rodzina i znajomi
Szkoda że czas forów minął. A może jednak nie. Ja w każdym razie u zostanę
Forum na pewno jest bardziej "stałe", jako trochę alternatywa dla "ulotności" social media. W każdym razie, ja tu też jestem w razie potrzeby
hmm ja nie mam facebooka, jeszcze jest #pl-community na magento slack.