cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Opsætning af Google Produkts Reviews på Magento site

Opsætning af Google Produkts Reviews på Magento site

Vi vil gerne opsætte Google Produkts Reviews på vores Magento site. Kan se for, at det sal virke, skal selve betalingsdelen foregå på samme side som selve shoppen. Vi bruger Epay til betaling og der betaler vores kunder på Epay egen betalingsside og når der er betalt, så kommer de tilbage på vores webshop på tak for køb siden.

 

På grund af, at kunderne betale direkte på Epay egen betalingsside, kan jeg så vidt jeg kan læse, ikke få sat det op. Har været i dialog med Epay om det, og de kan ikke umiddelbart hjælp. Når som har en ide, til hvad vi kan gøre?

 

Skal vi nemlig til, at integrere selve betalingsdelen på vores egen webshop, er det en større omgang vi skal i gang med, så det ønsker vi ikke. 

3 REPLIES 3

Re: Opsætning af Google Produkts Reviews på Magento site

Hej @mrlarsen,

 

Super godt indlæg Smiley Happy

 

Hvor kan du "se" at det kræver at betalingsdelen skal foregå på samme URL ? Er det et decideret Magento modul du har købt til formålet eller ?

 

/Kent

 

-- Best regards --
Kent Christiansen | Magento Certified Solution Specialist

Re: Opsætning af Google Produkts Reviews på Magento site

Kan ikke finde en google support side om det, men når jeg logger ind i Google Merchant center, skriver den følgende

 

Vigtigt! Tilvalgsintegration er et obligatorisk trin for Google Kundeanmeldelser. Programmet fungerer ikke på dit website, og undersøgelser bliver ikke tilbudt, hvis ikke dette trin er udført. Med tilvalgsintegration kan Google vise Google Kundeanmeldelser-tilvalget på dit website og tilbyde undersøgelser til kunder, der har tilvalgt programmet.

 

Før du begynder, skal du bekræfte, at du har opfyldt kravene til integration for tilvalget. Din indkøbsvogn og betalingsside skal være hostet på samme domæne, bekræftelsessiden skal være hostet på dit eget domæne, og <!DOCTYPE HTML> skal være tilføjet øverst på alle websider. Når det er bekræftet, skal du føje kodestykket herunder til din ordrebekræftelsesside og tilpasse variablerne efter behov. Integrationen af kodestykket gør det muligt for Google at vise Google Kundeanmeldelser-tilvalget på dit website. Flere oplysninger

Re: Opsætning af Google Produkts Reviews på Magento site

Hej igen @mrlarsen,

 

Ok. 

Og du har forsøgt at følge guiden (antager jeg) ved at indsætte html koden i din succes.phtml fil, samt at tilføje landekode-kodestumpen evt under System > Konfiguration > Web > Diverse (før det afsluttende </body> tag, og herefter placering af google reviews jævnfør guiden ?

 

Eller er det helt skudt ved siden af ?

 

-- Best regards --
Kent Christiansen | Magento Certified Solution Specialist